Het zwembad

Het overdekte zwembad

Open van 9 april tot en met 17 spetembre 2016

Dagelijks 10:00-20:00

Ons zwembad is verwarmd tussen 26 en 28 ° C, wordt het bedekt. Ze ontdekt aan alle kanten tot 1,90 meter maximale hoogte, de koepel blijft vast.

In de Auvergne, met het oog op het zwemmen te genieten, bieden wij u, een overdekte oppervlakte van 240 m² en biedt een buitengewoon uitzicht op de Truyère vallei en het meer van Lanau, ontspanning en rust verzekerd.

Op de stranden van het zwembad, onze zon, voor u klaar, kunnen de kinderen buiten tafeltennissen terwijl u geniet van alle luxe op het solarium.

Het grote zwembad meet 12 m X 5,50 m (1,50 m diepte)De Paddling

Van 15 juni tot 17 september 2016, zullen de kinderen genieten van de geneugten van het peddelen op kamertemperatuur, genieten van de voordelen van de kas op te warmen.

Het peuterbad is niet verwarmd, maar het kleine formaat, zeer snel opgewarmd in de zon, en onder invloed van de zon, kan de temperatuur koeler dan het grote zwembad zijn, verwarmd tot 28 ° C.

Het peuterbad zwembad van 6m x 4 m (diepte: 0,50 m)

De Sauna

Open van 1 mei tot 17 september 2016 - Elke dag 17:00-20:00

Uur durende sessie: 8 € per persoon

Reserveringen 1 uur voor de zitting, met het voorbehoud.

De betaling van de sessie bij de boeking. De sleutel tot de sauna, herstelt de receptie vroeg in de sessie en terug te ontvangen aan het einde van de sessie.

Toegestaan ​​vanaf 15 jaar.

Onze sauna is gelegen in het zwembad. De cabine bestaat uit 2 banken, een droge stoom fornuis, een ruimte van de uitwisseling met een stoel, een kapstok en een klok.

De douche is buiten, met uitzicht op het zwembad.

De actie van de warmte in de sauna en verschillende warm-koud passages zorgen voor de ontspannende voordelen, het zuiveren en spier.

Vakantie tijd is de beste tijd om ervan te genieten !! Een sauna is zeer effectief tegen stress, spanning, opgehoopte gifstoffen en verlicht spierpijn en andere pijnen.Gewicht kamer


Open van 1 mei tot 17 september 2016 - Elke dag 10:00-20:00


De kamer is gelegen in het zwembad, in een afgesloten ruimte. De sleutel is om de ontvangst te halen en terug laat in de sessie.


Kinderen toegelaten in de kamer, maar als gevolg van de aanwezigheid van machines, is het verplicht dat een volwassene in de kamer met kinderen.

ruimte is uitgerust met een gewicht bench, halters, 2 crosstrainers, een loopband, twee schalen Abdo Gain, springtouwen en een multifunctioneel gewicht machine.