Animatie

Wij bieden met ons team van 2 animatoren de hele dag door animaties en activiteiten voor kinderen van alle leeftijden.

Met het gezin kunt u genieten van de diensten die worden aangeboden door de camping, van het overdekte zwembad, verwarmd tot 26 ° C en dagelijks geopend van 10 uur tot 20 uur, dan de fitnessruimte voor de sportievelingen, de sauna, het solarium van het zwembad voor de liefhebbers van het heerlijk nietsdoen... Speeltuin met springkasteel, schommel en glijbaan... en voor de kleintjes, enkele speciale speeltuigen op hun maat (kleine schommels, klein huisje en mini-glijbaan)

De club voor de 5-12-jarigen

Onder leiding van een animator, beschikken de kinderen over een zaal waar ze kunnen deelnemen aan leuke en creatieve activiteiten... boetseren, zoutdeeg, kookworkshop, schminken, schilderen, kinderspektakel... sportieve activiteiten (teamsporten, schattenjacht), ontdekking van de fauna en flora van onze bergen... een bezoek aan de dam van Lanau.

Voor de tieners

De wat oudere kinderen beschikken over een zaal waar ze 's avonds kunnen samenkomen.

En overdag... sporten!! Deelname aan sporttoernooien basketbal, voetbal, volleybal, tafeltennis en petanque.

Voor iedereen

's Avonds organiseert onze animator spelletjes, aperitiefquizzen, geïmproviseerde karaoke... gevolgd door een avond met streekgerecht, karaoke, disco, pianobar, ontdekking van het erfgoed van Auvergne...